Om Bloomy Ideas

Vi får varumärken att ta större plats i människors medvetande med hjälp av långsiktiga koncept och kommunikation som berör. Med andra ord vill vi sätta kommunikationen i en kulturellt relevant kontext som är meningsfull för både varumärken och samhället.

Vår strategiska modell grundar sig i att förflytta varumärken i tid. Vi lägger stor vikt vid att förstå varumärkets DNA för att sedan kunna ta med oss det viktigaste in nya sammanhang beroende på hur marknaden, konsumenterna, konkurrensen, den tekniska utvecklingen och inte minst hur den kulturella utvecklingen ser ut. Utifrån den nya kontexten skapar vi långsiktiga koncept som både ligger nära varumärkets själ men som också kan stå emot tidens tand.

Vi är nästan alltid lead byrå i våra kundrelationer och vi har stor erfarenhet av allt från strategiarbete och positioneringsarbete till långsiktiga, starka, och inte minst gillade kommunikationskoncept. Men, vi vet också att företag idag behöver mer än så för att växa. Digital innovation till exempel. Smarta contentstrategier. Och någon som hjälper till med att sköta den dagliga dialogen med konsumenterna.

Vårt arbetssätt är enkelt. Vi vill jobba nära våra kunder. På riktigt. Vi tycker inte om att jobba för mycket på våran kammare utan att höra vad kunden har att tillföra. Vi tycker inte om att presentera i blindo. Vi vill jobba tillsammans. Vi vet nämligen att det blir bäst så.

Byrån är grundad av Jon Rönström, Marcus Holmlund, Max Munck, Per Jaldeborg och Pernilla af Klintberg.