pp_pension.jpg
mp.png
stalins.gif
kpa.jpg
IMG_0498-small.jpg
friskis.jpg
NR.png.jpeg
IMG_0498-small.jpg
b_Drinks.jpg
stads-1.jpg
tumblr_o32bydT01A1s10r7ro2_540.gif
pp_pension.jpg

YES! Ny kund!


SCROLL DOWN

YES! Ny kund!


Bloomy Studios


Bloomy Studios


Bloomy Studios

allelcrop.jpg
bloomy_app.jpg

FOTO & Film

Idag måste man kunna agera snabbt på sånt som händer i omvärlden. Och mycket av det som produceras har en helt annan livslängd än vad reklamfilmer och annonser hade förr. Så, för att enkelt, snabbt och kostnadseffektivt kunna producera bilder och rörligt material har vi en fullt utrustad fotostudio ungefär 100 meter från kontoret, som vi springer över till titt som tätt. Plus att vi har vår alldeles egna self shooter (sorry, vi kommer inte på något bättre ord för att beskriva honom), som filmar, klipper, animerar och ljudlägger i huset..

 

Produkter

Att producera en produkt skiljer sig så klart från producera till exempel en film. Men en bra idé ska göra ut, även om det är en produkt. Och det gör vi, allt från Iphone-skal, dryckesflaskor och kokböcker, till mjuka och sköna morgonrockar.

Appar

Några av oss började utveckla appar i samma veva som den första Iphonen lanserades. Och sedan dess har vi liksom fortsatt producera och lansera allt från rena underhållnigsspel, till nyttoappar och affärssystem för våra kunder.

Sajter

Vi har kunskap, resurser och nätverk som gör det möjligt att ta fram i princip allt som går att skapa med hjälp av ettor och nollor. Komplexa datasystem, analysverktyg, VR eller AI för en bot som ska svara på kundfrågor.

UX

Det börjar med kartlägga kundresan, och utifrån den skapar vi sedan interaktionsdesignen. Framförallt i den digitala världen, men för oss handlar user experience även om det som händer utanför den.

mp.png

Yes! Ny kund


Yes! Ny kund


 

 

– Vi vet att vi har den bästa politiken för ett hållbart samhälle. Nu vill vi bli ännu bättre på att berätta om vår gröna vision, så att fler får ta del av vår politik. Det här samarbetet kommer att vara en viktig pusselbit i det arbetet framöver, säger Amanda Lind, partisekreterare Miljöpartiet i ett pressmeddelande.

Bloomy Ideas går in som Miljöpartiets huvudbyrå och i uppdraget ingår både konceptutveckling och produktion.

– Vi har letat efter en konceptstark byrå med kreativ höjd. Det känns jättekul att vi har landat detta och jag ser fram emot att jobba tillsammans med Bloomy.

Jag gillar deras syn på kommunikation och att vi delar många värderingar, kommenterar Henrik Svensson Karlsson, kommunikationschef, Miljöpartiet.

 
stalins.gif

Gomorron med Stalins makisar


Gomorron med Stalins makisar


Stalins makaroner i gomorron soffan.

 
 
 
kpa.jpg

KPA Pension


KPA Pension


 
 

I över åtta år har vi hyllat KPA Pensions fantastiska målgrupp med brandmän, lärare, barnmorskor och mattanter. Här är några exempel på vad vi gör för dom:

Om oss


Om oss


Om oss

kontor.jpg
 
Bloomy B.png

Bloomy har hunnit bli ett år, och mycket har hänt sedan vi körde igång. Bland annat har vi vuxit med ett våningsplan och ett gäng fantastiska personer på kontoret. Vi har lanserat ett funktionsvatten, en global content-kampanj och en drinkbok. Och så har vi vunnit reklamtävlingar och nya kunder. 

Fast det vi är mest stolta över är ändå att vi, från ett helt vitt papper, lyckats få till den perfekta blandningen av erfarna reklamare, unga genier, digitala innovatörer och drivna entreprenörer som alla blir löjligt glada av att ses varje morgon. Och som alla drivs av samma envisa längtan efter att en dag komma på den mest geniala idén någonsin.

 

KOMMUNIKATION & INNOVATION

Tillsammans har vi så lång erfarenhet av strategiarbete, positioneringsarbete och långsiktiga koncept att det räcker härifrån till månen och tillbaka. Men vi vet också att företag behöver mer än så idag. Digital innovation till exempel. Och smarta contentstrategier. Och någon som hjälper till med att sköta den dagliga dialogen med konsumenterna.

Allt är content

Bra kommunikation handlar om att skapa något som människor självmant vill ta del av. Och dela. För oss börjar det alltid med en bra idé. En idé som funkar i alla kanaler, som engagerar människor och som media vill skriva om. Och för att lyckas krävs att vi ständigt höjer kraven på allt vi gör, både hantverksmässigt och idémässigt.


Folket

 Pernilla af Klintberg  Projektledare/Bosslady

Pernilla af Klintberg

Projektledare/Bosslady

 Tobias Dahl  Projektledning

Tobias Dahl

Projektledning

 Per Jaldeborg  Strategi

Per Jaldeborg

Strategi

 Jon Rönström  Kreatör

Jon Rönström

Kreatör

 Holger Thorsin  Grafisk Design

Holger Thorsin

Grafisk Design

 Marcus Holmlund  Kreatör

Marcus Holmlund

Kreatör

 Daniel Lindell  Kreatör

Daniel Lindell

Kreatör

 Max Munck  Kreatör

Max Munck

Kreatör

IMG_0498-small.jpg

Reach for change


Reach for change


Reach for Change

_T2A9778.jpg
 
 
friskis.jpg

Friskis


Friskis


I våras var vi med i en tävling som SF Media arrangerade. Reglerna vartydliga - en 20 sekunder lång (kort) vinjett med vokal nedräkning och avsluta med "Nu blir det bioreklam". Men vi hann! Och vann!  Ta tag i armstödet och kolla på filmen 

 
NR.png.jpeg

Naturskyddsföreningen


Naturskyddsföreningen


NATURAL REALITY

 
 

ÅRETS JULKLAPP: NATURAL REALITY


- en klimatsmart 360-upplevelse tillgänglig för alla.

VIRTUAL REALITY-glasögon har utsetts till Årets Julklapp. Vi utmanar den svenska julhandeln och presenterar den ultimata upplevelsen: Natural Reality. NR är naturens storslagenhet i den verkliga verkligheten. En påminnelse om att det finns mycket amazing kvar att kämpa för!

 
 
IMG_0498-small.jpg

Stalin & Greta


Stalin & Greta


Stalins Makaroner & Greta Garbos första sup.

Drinks_0007.jpg
 

Ät frukost som michael phelps och kröka ner dig som crille p.

Den sista drinken på Titanic. Churchills segerskål. Christer Petterssons Rotebroare. Vi har tillsammans med Schweppes gjort en drinkbok med en massa spännande historier där en drink var med på ett hörn. Ute i butik nu. Och på sociala medier. Och på restauranger.

 
b_Drinks.jpg

Bloomy Drinks


Bloomy Drinks


bloomy.jpg
 
 

Några helsidor eller en helt ny produkt.

Det började som ett reklamuppdrag. Men slutade med att vi startade ett företag tillsammans. Bloomy Drinks är ett funktionsvatten fullt med örter, rötter och blommor som vi precis lanserat i 350 butiker runt om i Sverige. 

Vi har gjort alltifrån att gjuta förpackningen, ta fram identitet, designa kylar till att hitta sätt att prata om produkten, komma ut i sociala medier och hitta samarbetspartners. Just nu bygger mycket av kommunikationen på influencers som vi knutit till oss och som vi tillsammans hittar på roliga grejer med. I sommar kan man till exempel vinna ett stipendium där man får träna med världsmästaren Emma Igelström

Hemsida

 
 
stads-1.jpg

Stockholms Stadsmission


Stockholms Stadsmission


logo-1.png

Som alex och sigge fast tvärtom.

Humor, tårar, knark och förfrysta fingrar. Vi tyckte det var lite knepigt att förklara en människas öde på en stortavla. Vi lät istället två personer som lever i hemlöshet spela in sin egen podcast och ge en lite mer nyanserad bild kring varför man hamnar utanför samhället. 

Här kan du lyssna!

tumblr_o32bydT01A1s10r7ro2_540.gif

Carrera


Carrera


Vi är Carreras globala lead agency, som det så tjusigt heter. Det betyder att vi har ansvar för att tänka de stora tankarna och ta fram kreativa idéer som ska ta varumärket in i framtiden. Det är också vi som producerar kampanjer för alla marknader och i alla kanaler – alltså allt från instore-kampanjer till reklamfilmer och instagram-poster.

vertical_F1A8531.jpg