Om oss

kontor.jpg
 
Bloomy B.png

Bloomy har hunnit bli ett år, och mycket har hänt sedan vi körde igång. Bland annat har vi vuxit med ett våningsplan och ett gäng fantastiska personer på kontoret. Vi har lanserat ett funktionsvatten, en global content-kampanj och en drinkbok. Och så har vi vunnit reklamtävlingar och nya kunder. 

Fast det vi är mest stolta över är ändå att vi, från ett helt vitt papper, lyckats få till den perfekta blandningen av erfarna reklamare, unga genier, digitala innovatörer och drivna entreprenörer som alla blir löjligt glada av att ses varje morgon. Och som alla drivs av samma envisa längtan efter att en dag komma på den mest geniala idén någonsin.

 

KOMMUNIKATION & INNOVATION

Tillsammans har vi så lång erfarenhet av strategiarbete, positioneringsarbete och långsiktiga koncept att det räcker härifrån till månen och tillbaka. Men vi vet också att företag behöver mer än så idag. Digital innovation till exempel. Och smarta contentstrategier. Och någon som hjälper till med att sköta den dagliga dialogen med konsumenterna.

Allt är content

Bra kommunikation handlar om att skapa något som människor självmant vill ta del av. Och dela. För oss börjar det alltid med en bra idé. En idé som funkar i alla kanaler, som engagerar människor och som media vill skriva om. Och för att lyckas krävs att vi ständigt höjer kraven på allt vi gör, både hantverksmässigt och idémässigt.


Folket

 Pernilla af Klintberg  Projektledare/Bosslady

Pernilla af Klintberg

Projektledare/Bosslady

 Tobias Dahl  Projektledning

Tobias Dahl

Projektledning

 Per Jaldeborg  Strategi

Per Jaldeborg

Strategi

 Jon Rönström  Kreatör

Jon Rönström

Kreatör

 Holger Thorsin  Grafisk Design

Holger Thorsin

Grafisk Design

 Marcus Holmlund  Kreatör

Marcus Holmlund

Kreatör

 Daniel Lindell  Kreatör

Daniel Lindell

Kreatör

 Max Munck  Kreatör

Max Munck

Kreatör