Bloomy Studios

allelcrop.jpg
bloomy_app.jpg

FOTO & Film

Idag måste man kunna agera snabbt på sånt som händer i omvärlden. Och mycket av det som produceras har en helt annan livslängd än vad reklamfilmer och annonser hade förr. Så, för att enkelt, snabbt och kostnadseffektivt kunna producera bilder och rörligt material har vi en fullt utrustad fotostudio ungefär 100 meter från kontoret, som vi springer över till titt som tätt. Plus att vi har vår alldeles egna self shooter (sorry, vi kommer inte på något bättre ord för att beskriva honom), som filmar, klipper, animerar och ljudlägger i huset..

 

Produkter

Att producera en produkt skiljer sig så klart från producera till exempel en film. Men en bra idé ska göra ut, även om det är en produkt. Och det gör vi, allt från Iphone-skal, dryckesflaskor och kokböcker, till mjuka och sköna morgonrockar.

Appar

Några av oss började utveckla appar i samma veva som den första Iphonen lanserades. Och sedan dess har vi liksom fortsatt producera och lansera allt från rena underhållnigsspel, till nyttoappar och affärssystem för våra kunder.

Sajter

Vi har kunskap, resurser och nätverk som gör det möjligt att ta fram i princip allt som går att skapa med hjälp av ettor och nollor. Komplexa datasystem, analysverktyg, VR eller AI för en bot som ska svara på kundfrågor.

UX

Det börjar med kartlägga kundresan, och utifrån den skapar vi sedan interaktionsdesignen. Framförallt i den digitala världen, men för oss handlar user experience även om det som händer utanför den.